Qui som?


Balles? és un Club de Ball Esportiu, integrat com a secció a la Societat Cultural i Esportiva la Lira, amb l’objectiu de la promoció, la gestió, la coordinació i la pràctica dels Balls Esportius, però el més important és que volem transmetre la nostra passió pel ball, sigui amb docència, ballant o gaudint de tot el grup d'amistats.

L'activitat com a grup de ball té una història de 20 anys, fruit de la col·laboració de les persones que ensenyaven i practicaven Balls de Saló en quatre entitats diferents (Societat Cultural i Esportiva La Lira – Hogar Centro Castellano y Leonés de Catalunya, Associació de Veïns de Sant Andreu Sud – Casa de Aragón Virgen del Pilar de Santa Coloma de Gramenet).

Durant aquest vint anys més de cinc-centes persones han passat per les diferents activitats que hem organitzat (cursets, festes, excursions i congressos), sense oblidar la gran ajuda de les entitats on hem estat ubicats, que han motivat i ajudat a tirar endavant aquest projecte.


El nostre Club compta amb:

- Tècnics de Ball Esportiu reconeguts pel Consell Català de l’Esport, la Federació Catalana de Ball Esportiu (FCBE) i la Federació Espanyola de Ball Esportiu (FEBD)

- Ballarins de les modalitats de Standards i Llatins que participen en competicions nacionals i internacionals a la categoria A

- Ballarins de la modalitat de Ball Social